Plitak.si

Ker ne živimo v zgodovinskem trenutku, ker se ni odprlo nebo in ker glasni topot allstark (allstarke majo mehke podplate in ne morejo topotat) in vihranje visoko dvignjenih (kajpada, Plitkih; #nacionalizem, #sweatshops, #nofuture) zastav ni izboljšalo položaja mlade prekerne (ali katere druge) generacije, začenjamo novo kampanjo: anti-kampanjo, anti-reklamo. Plitko, za džabe, brez pravil, totalno barbarsko. Brez všečne muzike, ki igra na čustva, brez lepih ljudi, brez visoke ločljivosti in fejk kvalitete. Plitko je plitko, i to ti je to.

Plitak ni blagovna znamka. Ni stanje duha (stanje duha = plinasto, lebdeče). Ni predstavnik odraščajoče generacije. Ali časa, v katerem živimo (tik-tak-tik-tak, mudi se nam upor ukrast). Je samo Plitak. In džabe, valda. Ne tako džabe, da bi imel zvezdico z drobnim tiskom, ampak, dejansko džabe. Plitak ne rabi »demistificirat stebrov avtoritete« (Pristop, 2012), v plitvinah ni stebrov, so sam ribe. In vse plavajo horizontalno. In so se znale od vedno same menit in odločat in organizirat, brez Plitkih reklam.

Plitak nima imidža. Res ne, ne začet nosit Plitak majic ali zastav. Plitak ni kul, ne poskuša bit blizu mladim. Če ti bo ponoči kaj šepetalo na uho in ti delalo seznam nakupov, to ni Plitak. Namesto nove ponudbe naprednih telefonov, ponuja kolekcijo »Stjupidfoun« in je edini (!) na svetu, ki ponuja vse (!) serije iPhone za džabe (in to od 1 – 6; uvaja pa podstran Plitko “Ozadje”, kjer si za ozadje lahko izbereš prizor iz FoxConnove tovarne). V pripravi je tudi posebna dodatna aplikacija, ki omogoča izračunavanje števila kapljic švica, ki so se nakapale na iPhone med njegovo izdelavo. Plača je bila skoraj džabe. Ampak Plitak je parim ljudem, ki so snemali reklamo, dal bone za sendviče in enodnevno šljakanje na soncu.

Ker poskušamo sledit trenutnim interaktivnim trendom, Plitak uvaja posebno podstran Plitak plejs, kjer se zbirajo tvoje pritožbe in komentarji na delovanje Telekoma, Mobitela, Pristopa. In še česa, tudi na Plitak, jebiga, sej smo džabe. Napiši pritožbo direktno na plitak.si/plitak-plejs ali pošlji mail na pritozbe@plitak.si in sodeluj! Vse pritožbe bodo javno objavljene.

Več na: http://plitak.si/

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s